Køb af ejendom

Få tid og rum til at skabe dit nye hjem -overlad det juridiske til os

Vi yder en personlig og professionel rådgivning til en rimelig pris ved dit køb af hus, lejlighed eller anden ejendom. Som advokat varetager vi dine interesser overfor andre. 
 

Hvorfor vælge en advokat ved en bolighandel ?

Vi er først og fremmest købers repræsentant, og vi er vant til at håndtere de papirmængder, der indgår i en bolighandel.

Står I overfor at købe fast ejendom, kan I vælge at tage en snak med os inden I underskriver, så vi kan gennemgå papirerne. Derved får I en større sikkerhed for, at der ikke gemmer sig ubehagelige ting, som f.eks. en gammel og ulovlig olietank, der kan give Jer problemer og omkostninger. Men det kan også være I allerede har underskrevet en købsaftale.

Under alle omstændigheder forbered Jer og vær sikker på, at der er indført et advokatforbehold i købsaftalen. Det giver Jer sikkerhed for, at I kan komme ud af handlen igen, hvis det efterfølgende viser sig, at tingenes tilstand ikke er, som I havde regnet med.

Et advokatforbehold kan lyde:
" Denne handel er fra købers side betinget af, at dennes advokat godkender handlen i sin helhed. Indsigelser skal være sælgers ejendomsmægler skriftligt i hænde senest kl. X, Y hverdage efter købsaftalen er underskrevet af begge parter. Såfremt indsigelser ikke er fremkommet inden fristens udløb, er handlen bindende for køber, bortset fra evt. fortrydelsesret efter "Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom."
Den frist, der skal indsættes for, hvornår indsigelsen skal være givet, skal ligge mellem 3-6 dage.
Hvad kan vi tilbyde?

Vi har en konkurrencedygtig pris, men den afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med.

 
Hjælp til hele pakken består af: gennemgang af købsaftale og dokumenter med berigtigelse af handlen. Udarbejdelse af skøde, tinglysning og afslutning af handlen ved refusionsopgørelse.

Hjælp til mellemløsningen består af: udarbejdelse af skøde, tinglysning og afslutning af salget ved refusionsopgørelse.

Hjælp til den lille pakke: udarbejdelse af skøde og tinglysning.

l

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now