Velkommen
Vores virksomhed, tilbyder juridisk rådgivning og sparring til erhverv og private.
Ledelsen af vores virksomhed består af advokat Vibeke Plambeck og projektleder Søren Grotum.
Vi har en stor juridisk og menneskelig erfaring og samarbejder i en afslappet atmosfære. 
Mange tøver med at gå til en advokat, fordi det kan virke dyrt og så håber man en konflikt løse sig af sig selv. Vi vil imidlertid anbefale, at I kontakter os tidligt i en uoverensstemmelse, fordi den så kan være nemmere at løse og dermed kan man spare sig selv for en tur i retten og en stor omkostning.

Nyheder

 

Ansøgning til GEAR 2 er sendt afsted

Efter at have kørt  GEAR-projektet  har der vist sig at være grobund for at fortsætte. Der er så mange 1000 tons kemikalier om året der bliver brugt, men ikke forbrugt, men som blot går til affaldshåndtering. Det skal der lave som på, men det kræver lidt mere teknisk end forventet.

Derfor er der her i maj fremsendt endnu en ansøgning til MUDP fonden i håbet om at få endnu et projekt igennem 

GEAR -1 projektet er gået igang

Her i april har de 11 virksomheder der er med i GEAR projektet konkluderet, at det forprojekt vi startede op med har vist, at ideen om genanvendelse af sekundære kemiske stoffer er god og vi skal fortsætte. Vi skal nu have løst de tekniske udfordringer og fundet ud af, hvordan vi takler de juridiske barrierer. 

Nye lokaler

1. januar 2018 er vi flyttet i nye lokaler på Bistrupven 172 i Birkerød.

11. december har vi oprettet JURAAD ApS til at varetage konsulentopgaver og projektledelse og deltagelse i projekter indenfor miljøområdet. Vores kerneområde er miljøregulering og projektledelse. 

1. december fik vi grønt lys af Miljøstyrelse og MUDP bestyrelsen for at starte et spændende projekt op -GEAR projektet. Mange virksomheder bruger kemiske stoffer som tekniske hjælpe- stoffer og efter endt brug bliver stofferne behandlet som farligt affald. Men der er andre virksomheder der bruger tilsvarende stoffer i deres produkter, og de vil måske kunne bruge de stoffer der er blevet tilovers. Men der er såvel tekniske som juridiske barrierer, der skal identificeres og søges løsninger på at få fjernet.

Vi er udpeget som projektledelse og der indgår DHI og 11 virksomheder.

10 - 11 oktober Nordic Chemicals Summit 2017

Genanvendelse tales der meget om, men ikke så meget om genanvendelse af kemiske stoffer/råvare, der har været anvendt som tekniske hjælpestoffer. Idag ender de sine dage som farligt affald, men er der ikke en mulighed for at bruge disse stoffer en gang til ? Er der barrierer.

 

Vibeke Plambeck, JURAAD, skal holde indlæg om specielt de lovgivningsmæssige muligheder og barrierer på Chemical Watch's nordiske konference, som holdes i København i år.

Se programmet til konferencen.

7/6 2017

Regeringens Advisory Board vedr. Cirkulær Økonomi lancerer i dag deres 27 anbefalinger, se link til anbefalinger

7/6 2017

Efter meget lang tids forberedelse har Miljøstyrelsen nu lanceret en platform,  Digital MiljøAdministration,  som indeholder informationer om 55.000 produktionsvirksomheder.

I DMA kan du hente virksomhedens tilsynsrapporter, miljøgodkendelser og tilladelser, og for nogle virksomheder kan man også se, hvad den har udledt af udvalgte miljøfremmede stoffer, de såkaldte PRTR-stoffer. Miljømyndighedernes tilsynsplaner ligger også på DMA.

Det kan være en god ide at orientere sig om, hvad der står om ens egen virksomhed for at sikre, at der ikke er offentlig adgang til oplysninger virksomheden mener er fortrolige.

18/4 2017

Seminar "Brug lovgivningen som løftestang for Verdensmålene" på CSR link's konference "CSR i praksis". Se artikel.

10/4 2017

Vibeke afholdt kursus den 24/4 2017 i EU og miljølovgivning sammen med professor Peter Pagh. Kurset afholdes i regi af DJØF.

Ydelser

Vi leverer ydelser indenfor alle juridiske områder, som eksempel kan nævnes:

 
I huset har vi en særlig ekspertise indenfor:

Sådan får du kontakt med os

 

Vi hjælper dig gerne med de juridiske udfordringer inden de er blevet for store, men hjælper også gerne når sagen er spidset til.

TLF:

+45 2280 3210 

MAIL:

info@adv-plambeck.dk

web:

www.adv-plambeck.dk

Adresse:

Advokat Vibeke Plambeck

Bistrupvej 172

3460 Birkerød

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Stubbesø_Rude_skov